Om oss

功夫 Kung Fu Resor 功夫

Paketresor

Träna Shaolin Kung Fu i Kina

 

"Värva en kompis rabatt"

1 000 kr

vardera!

0704- 18 59 88

Shaolin Kung Fu skolan i Kina som vi samarbetar med

Shaolin Munk som guidade

Kung Fu Resor i Shaolin Templet

"Upplev Fjärran Östern med Shaolin Kung Fu träning på schemat"

"Vi har endast ETT tema - Kung Fu träning i Kina - INGET annat!"

"Vår vision är att bli sverigeledande inom Kung Fu resor till Kina."

"Det är vi på Kung Fu Resor som kan arrangera Kung Fu resor till Kina"

Hög service!

Vi bokar alltid ett personligt telefonsamtal med resenären när den bokat en paketresa. Detta för att ge praktiska råd inför resan.

Intervju med Kung Fu Resor i jnytt.se klicka på länken nedan!

 

Kung Fu Resor har ordet

 

Affärsidé och Vision

Kung Fu Resors affärsidé och vision var att starta ett researrangörbolag och arrangera aktiv semester till Kina med temat "Shaolin Kung Fu träning i Kina". Målet var att färdigställa ett paket där resenärerna får det mesta färdigställt med träningar, boende och andra praktiska lösningar. Paketresorna skulle var anpassade för kampsportare och nybörjare som vill träna Shaolin Kung Fu.

Vilken Kung Fu Skola?

Det första hindret var vilken Kung Fu skola ska vi samarbeta med inför framtiden?

I den biten var vi kompromisslösa - det skulle var Shaolin Munkar som instruktörer med höga meriter och ha språkkunskaper som våra resenärer ska förstå instruktionerna på. Detta för att det ska var så effektiv och kvalitativ träning som möjligt. Engelska språket i Kina är mycket begränsad och därmed hos Shaolin Munkarna också! Efter mycket hårt arbete kom vi i kontakt med en Shaolin Kung Fu skola där två av fem - Shaolin Munkar - instruktörer pratar svenska bland annat! Nu var det dags att planera en resa till Kina för att etablera kontakter och avtal med Kung Fu skolan, boende, utflykter, restauranger.

Kina resan

Kung Fu Resor har varit på plats i Kina för att etablera kontakter, uppleva Kina och dess kultur, maten, Shaolin Templet, Kinesiska Muren, bergen i Shijiazhuang, Himmelska Fridens Torg för att kunna planera och erbjuda en paketresa så smidigt som möjligt åt våra resenärer. Kung Fu Resor har förhandlat med tre restauranger och en tatueringsstudio om 20% rabatt åt våra resenärer. En restaurang i ansutning till hotellet och två vid Kung Fu skolan. Ena restaurengen har grill-rätter på menyn, där man själv grillar direkt på bordet!

Shaolin Kung Fu Skola och träning

Shaolin Kung Fu skolan som vi samarbetar med är mycket påkostat modern skola. Den finns i 10 miljoner staden Shijiazhuang, ca 30 mil söder om Peking. Träningslokalen har skumgummimattor, dam/herr omklädningsrum med duschar, förvaringsskåp, avancerad ventilation och Wi-Fi. Alla fem instruktörer är utbildade Shaolin Munkar från Shaolin Templet. De är professionella instruktörer på heltid och med otaliga meriter på nationella och internationella nivåer. Träningstiderna för våra resenärer kommer att förläggas på förmiddagarna ca

kl. 11:00 med 1,5 timmes träningspass. På eftermidagar/kvällar får man träna med de kinesiska eleverna om det önskas. Kung Fu Skolan ligger ca 2 km från hotellet. Det finns direktbuss från hotellet med ca 13 minuters bussfärd för 2 kr. Om man vill ha det bekvämare så kan man ta en taxi för ca 14 kr. Här kan man vara ekonimisk och samåka.

Shaolin Templet

Shaolin Templet är en upplevelse utöver det vanliga om man är Kung Fu/kampsport entusiasm. Det är här som Kung Fu:s ursprung och härstamning finns. Här finns bland annat det första Kung Fu träningslokal som byggdes i hela världen, som numera är kulturmärkt av Kinesiska Staten. Här serveras det endast veganska maträtter.

Utflykter

Kung Fu Resor har förhandlat fram med Shaolin Templet att vi får arrangera utflykter med träningspass i självaste Shaolin Templet med våra resenärer!

Här ska man notera att det inte är lätt för vem som helst att få ett träningspass i självaste Shaolin Templet! Det är ett minne för resten av livet eftersom det är här i Shaolin Templet som Kung Fu:s ursrung och härstamning kommer ifrån - som spridits till världen. Vi kommer även arrangera utflykter till Kinesiska Muren och Himmelska Fridens torg.

 

mvh

Kung Fu Resor

Kung Fu Resor vid hotellet

i Shijiazhuang

Kung Fu Resor besöker en

Shaolin Kung Fu skola utanför

Shaolin Templet

Kung Fu Resor med våran

huvudinstruktör Shi Shan och

Shaolin Munk vid Shaolin Templet

Kung Fu Resor

Sverige - Kina